Kontakta oss

Vill du får mer information om Module-lösningarna eller tips för planering av avskilda rum eller utveckling av arbetsmiljön?

Skicka oss ett meddelande – vi svarar senast följande vardag.

KONTOR & SHOWROOM

Sverige

sales@modulesolutions.eu

Muotolevy AB
+46 720 774 317
Olof Palmes Gata 17
111 22 Stockholm

Finland

sales@modulesolutions.eu

Muotolevy Oy
+358 10 281 4000
Tervasuontie 3
FI-03100 Nummela

Inställningar för kakor

Nödvändiga kakor

De här kakorna är nödvändiga för att tekniken på webbplatsen ska fungera, och det går inte att koppla bort dem. De funktionella kakorna är relevanta för att du till exempel ska kunna surfa på vår webbplats och för att egenskaperna på webbplatsen ska kunna användas.

Analyskakor

De här kakorna samlar endast in anonym information om hur webbplatsen används. Med hjälp av analyskakorna kan vi mäta och analysera hur vår webbplats fungerar. Vi använder de här kakorna till exempel för att veta vilket innehåll på vår webbplats som är populärt och för att försäkra oss om att besökarna hittar innehåll som är relevant för dem. All insamlad information är statistiskt material, och det går inte att identifiera personer utifrån informationen. Du kan ändå koppla bort användningen av de här kakorna när som helst.

Riktade kakor och reklamkakor

Vi kan använda de här kakorna till exempel för att göra den reklam som riktas till dig exaktare och intressantare. Kakorna kan också användas för att anpassa innehållet på vår webbplats så att det är mer intressant för dig. Insamlingen av information grundar sig på identifieringen av din webbläsare eller enhet. Om du vill kan du när som helst stänga av användningen av de här kakorna.