ARBETSMILJÖN SKA STÖDJA MEDARBETARNAS BEHOV

Brist på arbetsro och avskildhet samt koncentrationssvårigheter hör tyvärr till vardagen i många arbetsmiljöer. Ju öppnare arbetslokaler, desto mer framhävs utmaningarna.

Avbrott i arbetet minskar effektiviteten avsevärt. Det har konstaterats att det tar ungefär en kvart att återfå koncentrationen till den nivå som rådde före avbrottet. I ett öppet kontorslandskap betyder avbrotten att arbetseffektiviteten för en individuell medarbetare i genomsnitt minskar med tre timmar i veckan – alltså 12 timmar i månaden och nästan en månad om året.

Förutom avbrott är splittringen av det dagliga arbetet typiskt för moderna arbetssätt. När kalendern fylls av möten lämnar det begränsat med tid kvar för det egentliga arbetet. Arbetsuppgifterna ska ofta utföras effektivt och snabbt under de korta stunderna mellan möten.

Därför är det viktigt med en lugn arbetsmiljö för effektivt arbete.

Så här förbättrar du arbetsron i ett öppet kontorslandskap

LÄS MER

Planera ett fungerande aktivitetsbaserat kontor

LÄS MER

Vad bör du tänka på när du väljer ett enskilt rum?

LÄS MER

Enskilda rum förbättrar arbets-effektiviteten, resultaten och trivseln i arbetsmiljön

LÄS MER

Hur används enskilda rum?

LÄS MER

Blogg

LÄS MER

MODULE SKAPAR FÄRUTSÄTTNINGAR FÖR EN LYCKAD ARBETSMILJÖ

Module skapar lugna och trivsamma platser för effektivt arbete i en hektisk omgivning.

Det ljudisolerade båsen och rummen är försedda med effektiv ventilation och en behaglig akustik, som tillsammans med belysningen erbjuder optimala förhållanden att koncentrera sig på den viktigaste uppgiften för stunden, utan att behöva oroa sig för att bli avbruten eller för att bli avbruten eller störa andra. Module är helt ljudsäker, vilket stänger ute buller och stänger inne diskreta konversationer och möten.

Module förenar finländsk design med flera decenniers erfarenhet av teknisk planering och expertis inom arbetsmiljö. Resultatet är en smart lösning som möjliggör effektivt arbete, samarbete och koncentration och som erbjuder utmärkta förhållanden för att lyckas i det moderna arbetslivet.

Vill du förbättra er arbetsmiljö?

Module är nyckeln till framgång i en modern kontorsmiljö. Om du vill veta mer kan du komma igång genom att ladda ner vår presentation.

Den innehåller:
– en sammanfattning av utmaningarna i moderna öppna kontorsmiljöer
– tips på hur utmaningarna kan lösas
– en översikt över Module-kollektionen

KOLLEKTION

Solo

Avskildhet och arbetsro för telefonsamtal.

Duo

Arbetsro för uppgifter som kräver koncentration, för arbete i par eller videomöten.

Team

En tyst och ostörd plats för möten med 2-4 deltagare.

SENASTE NYTT

Modules till det ståtliga Aurum
Barndiabetesmottagningen på Jorvs sjukhus
A-Lehdet moderniserade arbetsmiljön med Module-rum
Module lanserar enskilda rum som tar död på coronaviruset

Inställningar för kakor

Nödvändiga kakor

De här kakorna är nödvändiga för att tekniken på webbplatsen ska fungera, och det går inte att koppla bort dem. De funktionella kakorna är relevanta för att du till exempel ska kunna surfa på vår webbplats och för att egenskaperna på webbplatsen ska kunna användas.

Analyskakor

De här kakorna samlar endast in anonym information om hur webbplatsen används. Med hjälp av analyskakorna kan vi mäta och analysera hur vår webbplats fungerar. Vi använder de här kakorna till exempel för att veta vilket innehåll på vår webbplats som är populärt och för att försäkra oss om att besökarna hittar innehåll som är relevant för dem. All insamlad information är statistiskt material, och det går inte att identifiera personer utifrån informationen. Du kan ändå koppla bort användningen av de här kakorna när som helst.

Riktade kakor och reklamkakor

Vi kan använda de här kakorna till exempel för att göra den reklam som riktas till dig exaktare och intressantare. Kakorna kan också användas för att anpassa innehållet på vår webbplats så att det är mer intressant för dig. Insamlingen av information grundar sig på identifieringen av din webbläsare eller enhet. Om du vill kan du när som helst stänga av användningen av de här kakorna.