MODULE DESIGN

Modules design är inspirerad av att möjliggöra effektivt arbete i en modern arbetsmiljö och av finländsk natur och arkitektur. Träelementen i våra Module-rum utstrålar knyter an till skogen, och liksom hus, består våra rum av pelare och balkar.

Utifrån dessa grunder har Modules tydliga, igenkännbara identitet och utmärkta användarupplevelse fötts.

Den prisbelönta inredningsarkitekten Esa Vesmanen har designat Module-kollektionen. Vesmanen och Muotolevy förenar sina specialkompetenser i modulerna: finländsk design och decenniers erfarenhet av att skapa arbetsmiljöer.

Läs mer om Modules design och egenskaper

Design

LÄS MER

Egenskaper

LÄS MER

Miljöansvar

LÄS MER

Designer Spotlight

Module-rummen är svaret på det moderna arbetslivets utmaningar. Med Module kan man skapa trivsamma och lugna zon, där det är lätt att koncentrera sig på det som är viktigt för stunden och få arbetet gjort, även om kontoret är bullrigt.

”Ett jäktigt tempo kombinerat med en bullrig kontorsmiljö gör ofta att vardagen på jobbet blir kaotisk. Jag tror att de som använder Module kan prestera bättre också mitt i all stress”, säger den prisbelönte inredningsarkitekten Esa Vesmanen som designat Module-kollektionen.

KOLLEKTION

Solo

Avskildhet och arbetsro för telefonsamtal.

Duo

Arbetsro för uppgifter som kräver koncentration, för arbete i par eller videomöten.

Team

En tyst och ostörd plats för möten med 2-4 deltagare.

Vill du förbättra er arbetsmiljö?

Module är nyckeln till framgång i en modern kontorsmiljö. Om du vill veta mer kan du komma igång genom att ladda ner vår presentation.

Den innehåller:
– en sammanfattning av utmaningarna i moderna öppna kontorsmiljöer
– tips på hur utmaningarna kan lösas
– en översikt över Module-kollektionen

Inställningar för kakor

Nödvändiga kakor

De här kakorna är nödvändiga för att tekniken på webbplatsen ska fungera, och det går inte att koppla bort dem. De funktionella kakorna är relevanta för att du till exempel ska kunna surfa på vår webbplats och för att egenskaperna på webbplatsen ska kunna användas.

Analyskakor

De här kakorna samlar endast in anonym information om hur webbplatsen används. Med hjälp av analyskakorna kan vi mäta och analysera hur vår webbplats fungerar. Vi använder de här kakorna till exempel för att veta vilket innehåll på vår webbplats som är populärt och för att försäkra oss om att besökarna hittar innehåll som är relevant för dem. All insamlad information är statistiskt material, och det går inte att identifiera personer utifrån informationen. Du kan ändå koppla bort användningen av de här kakorna när som helst.

Riktade kakor och reklamkakor

Vi kan använda de här kakorna till exempel för att göra den reklam som riktas till dig exaktare och intressantare. Kakorna kan också användas för att anpassa innehållet på vår webbplats så att det är mer intressant för dig. Insamlingen av information grundar sig på identifieringen av din webbläsare eller enhet. Om du vill kan du när som helst stänga av användningen av de här kakorna.