Module – Trivsamma rum för effektivt arbete

Module möjliggör framgångsrikt arbete i en modern arbetsmiljö. Genom att kombinera finsk design och flera decenniers erfarenhet av att genomföra fungerande arbetsmiljöer skapar vi lokaler för effektivt arbete, samarbete och koncentration.

Module hämtar sin inspiration från den finländska naturen och arkitekturen. Precis som hus är våra rum uppbyggda av pelare och balkar. Naturen, särskilt skogen, syns och är närvarande både inne
i rummen och utanför – ekytorna och dess fibrer skapar en naturnära känsla i arbetsmiljön.

Design

MODULE ERBJUDER EN FÖRSTKLASSIG ANVÄNDARUPPLEVELSE SOM ÄR GENOMTÄNKT IN I MINSTA DETALJ

Utgångspunkten för Modules design är användarna och deras behov i arbetslivet. För många erbjuder dagens arbetsmiljöer, speciellt öppna kontorslandskap inte bästa möjliga förutsättningar för framgångsrikt arbete.

Module-rummen erbjuder en lugn arbetsmiljö, där medarbetarna kan koncentrera sig och få saker gjorda, eller hålla möten och distansmöten utan avbrott och utan störa sina kollegors arbetsro.

TYDLIG, IGENKÄNNBAR IDENTITET OCH ELEGANTA DETALJER

Våra enskilda rum är designade för att matcha dagens arkitektur. Anslutningarna är stilrena, listfria och planerade in i minsta detalj. Alla detaljer från ventilation och belysning till täckpluggarnas formspråk är genomtänkta för att utrymmena ska sticka ut till sin fördel både vad gäller egenskaper och utseende.

Stora, enhetliga glasytor skapar en känsla av rymd och släpper in ljus. Väggar med ylletyg bidrar till en lugn atmosfär och dörrarna med dolda gångjärn gör dörröppningen enhetlig. För att garantera en behaglig akustik är väggarna sluttande, vilket gör att ljudet reflekteras diagonalt och dämpas – perfekt för samtal och effektivt arbete.

Egenskaper

MODULES FÖRSTKLASSIGA ANVÄNDARUPPLEVELSE BEROR PÅ EGENSKAPERNA

– Bra ljudisolering och utmärkt akustik

– Rummet är trivsamt, bra att arbeta i och utmärkt för möten, även på distans.

– Modifierbar kollektion: tre storleks- (Solo, Duo, Team), konstruktions- och färgalternativ

– Effektiv och justerbar ventilation

– Behaglig, energieffektiv och justerbar LED-belysning

– Tillverkningsmaterial av hög kvalitet som är säkra och hållbara

Kollektion

TA EN TITT PÅ MODULE-KOLLEKTIONEN

SOLO

Avskildhet och arbetsro för telefonsamtal.

LÄS MER

DUO

Arbetsro för uppgifter som kräver koncentration, pararbeten och distansmöten.

LÄS MER

TEAM

Ett tyst och ostört rum för möten med 2–4 deltagare.

LÄS MER

Designverktyg

DESIGNVERKTYG

Referenser

REFERENSSIT

Läs om Modules användarupplevelser och ta en titt på bilder där Modules egenskaper för effektivt arbete kommer till sin rätt.

MODULE BY MUOTOLEVY
WITH OVER 30 YEARS OF EXPERIENCE

EXPERTIS OCH KUNSKAP
MODULE BY MUOTOLEVY

Module är ett varumärke som tillhör Muotolevy Oy. Rummen tillverkas på Muotolevys fabrik i Nummela i södra Finland. Modules tillverkare Muotolevy har över 30 års erfarenhet av att skapa arbetsmiljöer med flyttbara ljudisolerade systemväggar. Muotolevys expertis går att uppleva
i Module-rummens ljudisolering och akustik.

TA EN TITT PÅ MODULE-KOLLEKTIONEN

SOLO

Avskildhet och arbetsro för telefonsamtal.

LÄS MER

DUO

Arbetsro för uppgifter som kräver koncentration, pararbeten och distansmöten.

LÄS MER

TEAM

Ett tyst och ostört rum för möten med 2-4 deltagare.

LÄS MER

Inställningar för kakor

Nödvändiga kakor

De här kakorna är nödvändiga för att tekniken på webbplatsen ska fungera, och det går inte att koppla bort dem. De funktionella kakorna är relevanta för att du till exempel ska kunna surfa på vår webbplats och för att egenskaperna på webbplatsen ska kunna användas.

Analyskakor

De här kakorna samlar endast in anonym information om hur webbplatsen används. Med hjälp av analyskakorna kan vi mäta och analysera hur vår webbplats fungerar. Vi använder de här kakorna till exempel för att veta vilket innehåll på vår webbplats som är populärt och för att försäkra oss om att besökarna hittar innehåll som är relevant för dem. All insamlad information är statistiskt material, och det går inte att identifiera personer utifrån informationen. Du kan ändå koppla bort användningen av de här kakorna när som helst.

Riktade kakor och reklamkakor

Vi kan använda de här kakorna till exempel för att göra den reklam som riktas till dig exaktare och intressantare. Kakorna kan också användas för att anpassa innehållet på vår webbplats så att det är mer intressant för dig. Insamlingen av information grundar sig på identifieringen av din webbläsare eller enhet. Om du vill kan du när som helst stänga av användningen av de här kakorna.