MODULE KOLLEKTIONEN

Module skapar förutsättningar för en lyckad arbetsmiljö och en trivsam vardag på jobbet genom att erbjuda smarta lösningar för det moderna arbetslivet.

Module Solo, Duo och Team är nya arbets- och mötesplatser för kontoret i ett smart format. De mobila rummen och båsen är ett kostnadsefektivt sätt att utrusta kontoret med platser för samtal, möten och individuellt arbete.

KOLLEKTION

SOLO

Avskildhet och arbetsro för telefonsamtal.

LÄS MER

DUO

Arbetsro för uppgifter som kräver koncentration, för arbete i par eller videomöten.

LÄS MER

TEAM

En tyst och ostörd plats för möten med 2–4 deltagare.

LÄS MER

Designer Spotlight

Module är svaret på det moderna arbetslivets utmaningar. Med Module kan du skapa trivsamma och lugna zon, där det är lätt att koncentrera sig på det som är viktigt för stunden och få arbetet gjort, även om kontoret är bullrigt.

”Ett jäktigt tempo kombinerat med en bullrig kontorsmiljö gör ofta att vardagen på jobbet blir kaotiskt. Jag tror att de som använder Module kan prestera bättre också mitt i all stress”, säger den prisbelönte inredningsarkitekten Esa Vesmanen som designat Module-kollektionen.

Module Showroom:
Stockholm

Olof Palmes Gata 17
111 22 Stockholm
Sverige

Tervasuontie 3
03100 Nummela
Finland

Inställningar för kakor

Nödvändiga kakor

De här kakorna är nödvändiga för att tekniken på webbplatsen ska fungera, och det går inte att koppla bort dem. De funktionella kakorna är relevanta för att du till exempel ska kunna surfa på vår webbplats och för att egenskaperna på webbplatsen ska kunna användas.

Analyskakor

De här kakorna samlar endast in anonym information om hur webbplatsen används. Med hjälp av analyskakorna kan vi mäta och analysera hur vår webbplats fungerar. Vi använder de här kakorna till exempel för att veta vilket innehåll på vår webbplats som är populärt och för att försäkra oss om att besökarna hittar innehåll som är relevant för dem. All insamlad information är statistiskt material, och det går inte att identifiera personer utifrån informationen. Du kan ändå koppla bort användningen av de här kakorna när som helst.

Riktade kakor och reklamkakor

Vi kan använda de här kakorna till exempel för att göra den reklam som riktas till dig exaktare och intressantare. Kakorna kan också användas för att anpassa innehållet på vår webbplats så att det är mer intressant för dig. Insamlingen av information grundar sig på identifieringen av din webbläsare eller enhet. Om du vill kan du när som helst stänga av användningen av de här kakorna.