Ditt jobb har förändrats.
Har ditt kontor?

Coronapandemin har ändrat vårt sätt att jobba. Hur kommer ditt kontor som du lämnade för att jobba hemifrån våren 2020 att stödja arbetet 2022?

Trenden av att jobba hemifrån i håller i sig, i vissa företag mer än i andra. Kontorets roll handlar allt mer om gemenskap i form av grupparbete, möten och upprätthållande av företagskulturen.

Trots förändringen kommer man att jobba självständigt i kontoret även i framtiden och arbetsmiljön måste ha rum som stödjer det. Det måste finnas rum som gör det möjligt att hålla snabbmöten utan att störa kollegornas arbetsro.

Dessutom måste arbetsmiljön skapa förutsättningar för distansmöten som tack vare sin effektivtitet och enkelhet ersätter en stor del av möten som hölls innan pandemin.

Snart återvänder vi till kontoret. Därför är särskilt två frågor aktuella:

  1. Kan du jobba självständigt och ostört i ditt kontor?
  2. Finns det bra platser för distansmöten på kontoret?

Om du tycker att koncentrationen kunde vara bättre eller det inte finns enskilda rum för lugn och ro, rekommenderar vi att du tar en titt på våra Modules.

De ljudisolerade Module-rummen erbjuder lugn och ro för effektivt arbete, distansmöten och snabbmöten. Rummen går även att inreda för mängder av andra ändamål

Behöver ditt kontor en uppdatering?

Vi rekommenderar varmt våra Module-lösningar som förbättrar koncentrationen och säkerställer lyckade distansmöten.

KOLLEKTION

SOLO

Avskildhet och koncentration för telefonsamtal.

LÄS MER

DUO

Arbetsro för uppgifter som kräver koncentration, pararbeten och distansmöten.

LÄS MER

TEAM

Mötesrum för 2–4 deltagare med effektiv ljudisolering.

LÄS MER

MODULE-RUM FÖR EFFEKTIVT ARBETE OCH DISTANSMÖTEN

För att garantera en överlägsen användarupplevelse är rummen elegant designade med särskild uppmärksamhet på ljudisolering, bra akustik, ventilation och belysning. Module erbjuder en lugn atmosfär utan eko och en harmonisk bakgrund för video som gör distansmöten till en trevlig upplevelse för alla deltagare.

Med alla störningsmoment minimerade kan du koncentrera dig effektivt på ditt jobb och vara fullständigt närvarande på såväl fysiska möten som videomöten.

Module-rummen erbjuder:  

  • en störningsfri miljö som underlättar koncentration genom att dämpa ljud utifrån och minimera visuella störningsmoment
  • en ljudmiljö med utmärkt akustik och utan eko
  • en harmonisk bakgrund för video
  • behaglig belysning som inte skapar störande reflektioner på din skärm
  • effektiv ventilation hjälper att hålla tankarna samlade.

Behöver du mer utrymme för effektivt arbete på kontoret?

LÄS MER OM MODULES DESIGN OCH EGENSKAPER

DESIGN

Inspirerat av ett modernt arbetsliv samt finländsk natur och arkitektur.

LÄS MER

EGENSKAPER

Modules utmärkta användarupplevelse är summan av sina egenskaper.

LÄS MER

TIPS FÖR JÄMFÖRELSE AV ENSKILDA RUM

Vad bör du tänka på när du väljer ett enskilt rum?

LÄS TIPSEN

MODULE BY MUOTOLEVY
WITH OVER 30 YEARS OF EXPERIENCE

TILLVERKADE MED ÖVER 30 ÅRS ERFARENHET AV ARBETSMILJÖUTVECKLING

Muotolevy, företaget som tillverkar Module-rummen, har över 30 års erfarenhet av att skapa arbetsmiljöer. Man kan uppleva Muotolevys expertis i Module-rummens ljudisolering och akustik. Tusentals projekt och ett nära samarbete med arkitekter, byggare och användare har gett oss en bred expertis och kunskap om utmaningarna i en modern arbetsmiljö samt deras inverkan på arbetets effektivitet och arbetstillfredsställelsen.

Denna kunskap kombinerad med en förståelse för hur sättet att jobba förändras gör att vi kan skapa arbetsmiljöer med expertis. Vi vet hur arbetsmiljön ska utformas för att stödja medarbetarnas processer och framgångar – och hur en bra arbetsmiljö byggs upp.

Ladda ner vår guide för placering av enskilda rum

Med hjälp av enskilda rum kan du göra snabba ändringar enkelt och förmånligt och det är lätt att kontinuerligt utveckla kontoret.

I vår guide har vi samlat information som du behöver för val och placering av enskilda rum. Ladda ner guiden!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Inställningar för kakor

Nödvändiga kakor

De här kakorna är nödvändiga för att tekniken på webbplatsen ska fungera, och det går inte att koppla bort dem. De funktionella kakorna är relevanta för att du till exempel ska kunna surfa på vår webbplats och för att egenskaperna på webbplatsen ska kunna användas.

Analyskakor

De här kakorna samlar endast in anonym information om hur webbplatsen används. Med hjälp av analyskakorna kan vi mäta och analysera hur vår webbplats fungerar. Vi använder de här kakorna till exempel för att veta vilket innehåll på vår webbplats som är populärt och för att försäkra oss om att besökarna hittar innehåll som är relevant för dem. All insamlad information är statistiskt material, och det går inte att identifiera personer utifrån informationen. Du kan ändå koppla bort användningen av de här kakorna när som helst.

Riktade kakor och reklamkakor

Vi kan använda de här kakorna till exempel för att göra den reklam som riktas till dig exaktare och intressantare. Kakorna kan också användas för att anpassa innehållet på vår webbplats så att det är mer intressant för dig. Insamlingen av information grundar sig på identifieringen av din webbläsare eller enhet. Om du vill kan du när som helst stänga av användningen av de här kakorna.