MODULE – PRIMING SUCCESS

Module möjliggör framgångsrikt arbete i en modern arbetsmiljö. Genom att kombinera finsk design och flera decenniers erfarenhet av att genomföra fungerande arbetsmiljöer skapar vi lokaler för effektivt arbete, samarbete och koncentration.

Vi tror att en arbetsmiljö som stödjer medarbetarnas behov av lokaler är en förutsättning för effektivt arbete och framgång. Genom vår erfarenhet som omfattar 30 år och tusentals arbetsplatser hjälper vi våra kunder att utveckla sina arbetsmiljöer. Vi förstår och känner till:

  • utmaningarna i en modern arbetsmiljö och hur de påverkar arbetets effektivitet och arbetstillfredsställelse

  • lösningar för hur arbetsmiljöer och arbetssätt kan ändras

  • metoder och stöd för effektivt arbete. 

Vi hanterar detta genom:

  • 30 års erfarenhet av utformning och genomförande av bättre arbetsmiljöer

  • lösningar som gör det möjligt för medarbetarna att lyckas genom att erbjuda lugna och trivsamma rum för effektivt arbete
     
  • lösningar som förbättrar arbetsron både i enskilda rum och utanför dem.

MODULE BY MUOTOLEVY
MED MER ÄN 30 ÅRS ERFARENHET

EXPERTIS OCH KUNSKAP – MODULE BY MUOTOLEVY

Module är vårt varumärke. Muotolevy har mer än 30 års erfarenhet av planering och genomförande av arbetsmiljöer med ljudisolerade systemväggar och undertak.

Vi har genomfört tusentals projekt och vår erfarenhet sträcker sig över decennier. Vårt nära samarbete med arkitekter, byggare samt lokalernas användare har gett oss en bred expertis och kunskap om utmaningarna i en modern arbetsmiljö samt deras inverkan på arbetets effektivitet och arbetstillfredsställelsen.

Denna kunskap samt förståelse av förändrade arbetsmiljöer och arbetssätt har gjort oss till en expert inom arbetsmiljöbyggande. Vi vet hur arbetsmiljön ska planeras för att stödja medarbetarnas processer och framgång – och hur en bra arbetsmiljö byggs upp.

Genom att utnyttja vår expertis och kunskap har Module-rummen utformats för att erbjuda en förstklassig användarupplevelse och effektiva arbetsförhållanden.

ARBETSMILJÖER UPPBYGGDA AV MUOTOLEVY

WE EMPOWER SUCCESSFUL
WORK COMMUNITIES


MODULE-KOLLEKTIONEN

Module skapar ramarna för framgångsrikt och effektivt arbete genom att erbjuda avskildhet och arbetsro.

Module Solo, Duo och Team är rum i olika storlekar som kan användas för förse arbetsmiljön med ett tillräckligt antal lättillgängliga enskilda rum där medarbetarna kan koncentrera sig på arbetet utan avbrott och utan att störa de andra medarbetarnas koncentration.

Alla Module-rum har en utmärkt ljudisolering och akustik, effektiv ventilation och indirekt reflektionsfri belysning. Rummen har en tydlig identitet och genomtänkta detaljer som passar ihop med modern arkitektur. Stora enhetliga glasytor gör att Module-rummen känns rymliga och väggarna av ylletyg skapar en trivsam miljö inuti rummet. 

Module erbjuder en ljudisolerad och behaglig miljö där man kan koncentrera sig utan störningar på det som just då är det viktigaste. Module kan möbleras för otaliga användningsändamål, bland annat som telefonhytter, ett tyst rum, mötesrum eller vilorum, dvs. de kan användas alltid när du behöver en tyst lokal som erbjuder lugn och ro för koncentrationen.

I planeringen av Module-rummen satsar vi på en optimal användarupplevelse, materialeffektivitet och hållbar utveckling. Vi beaktar miljöpåverkan av de komponenter som används vid tillverkningen av varje Module-rum redan vid planeringsskedet. Vi väljer material utifrån säkerhet, kemikaliefrihet, hållbarhet, återvinningsbarhet, återanvändbarhet och energieffektivitet.  

Vi vill erbjuda våra kunder rum som producerats enligt principen för hållbar utveckling och som erbjuder förstklassiga förutsättningar för effektivt arbete både idag och i framtiden.

KOLLEKTION

Solo

Avskildhet och arbetsro för telefonsamtal.

LÄS MER

Duo

Arbetsro för uppgifter som kräver koncentration, för arbete i par eller videomöten.

LÄS MER

Team

En tyst och ostörd plats för möten med 2–4 deltagare.

LÄS MER

Inställningar för kakor

Nödvändiga kakor

De här kakorna är nödvändiga för att tekniken på webbplatsen ska fungera, och det går inte att koppla bort dem. De funktionella kakorna är relevanta för att du till exempel ska kunna surfa på vår webbplats och för att egenskaperna på webbplatsen ska kunna användas.

Analyskakor

De här kakorna samlar endast in anonym information om hur webbplatsen används. Med hjälp av analyskakorna kan vi mäta och analysera hur vår webbplats fungerar. Vi använder de här kakorna till exempel för att veta vilket innehåll på vår webbplats som är populärt och för att försäkra oss om att besökarna hittar innehåll som är relevant för dem. All insamlad information är statistiskt material, och det går inte att identifiera personer utifrån informationen. Du kan ändå koppla bort användningen av de här kakorna när som helst.

Riktade kakor och reklamkakor

Vi kan använda de här kakorna till exempel för att göra den reklam som riktas till dig exaktare och intressantare. Kakorna kan också användas för att anpassa innehållet på vår webbplats så att det är mer intressant för dig. Insamlingen av information grundar sig på identifieringen av din webbläsare eller enhet. Om du vill kan du när som helst stänga av användningen av de här kakorna.