Module hTeam

Module hTeam – ljudisolerat arbetsrum med automatisk desinfektion

Module hTeam erbjuder en lugn miljö för effektivt arbete, distansmöten och fysiska möten. Rummet har en bra ljudisolering, behaglig akustik och belysning, effektiv ventilation samt ett automatiskt UV-C-desinfektionssystem.

Den effektiva UV-C-desinfektionen dödar 99,9 procent av virus och bakterier både i luften och på ytorna på fem minuter. Ett enskilt rum som desinfekteras automatiskt erbjuder en säker arbetsmiljö som är fri från smittämnen varje gång det används och för varje användare.

Rummet har ett laminärt luftflöde som gör att aerosoler som eventuellt innehåller virus och som uppkommer till exempel när någon nyser eller andas ut snabbt trycks mot golvet så att de inte blir kvar i rummet. Detta gör att hTeam-rummet är säkrare än en normal kontorsmiljö även för fysiska möten, eftersom risken för virussmitta är betydligt mindre.


Den automatiska UV-C-desinfektionen och det laminära luftflödet gör Module hTeam till en coronafri bubbla – en säker miljö såväl för självständigt arbete och distansmöten som fysiska möten. Säkerheten har också beaktats i dörrhandtagen som har en antimikrobiell ytbeläggning. ABLOY ACTIVE-dörrhandtagens antimikrobiella ytbeläggning dödar hela 99,99 procent av skadliga mikrober och är 100 procent hudvänlig.

Module hTeam håller ljudet från det omgivande kontoret utanför rummet. Inget störande ljud kommer in i rummet och de sneda väggarna samt de vertikala pelarna som sektionerar rummet skapar en behaglig akustik. Den effektiva ventilationen håller luften fräsch under hela användningen och den indirekta LED-belysningen utan bländning eller reflektion skapar optimala förhållanden för effektivt arbete.

Module hTeam-rummet erbjuder en störningsfri miljö för självständigt arbete, distansmöten och fysiska möten. Det automatiska UV-C-desinfektionssystemet i rummet ökar säkerheten i arbetsmiljön genom att förebygga spridningen av sjukdomar på arbetsplatsen och därmed möjliggöra en minskning i sjukfrånvaro.  

MODULE hTEAM

Produktinformation
Produktinformation

Yttre dimensioner
Bredd 2410 mm
Höjd 2230 mm
Djup 2550 mm

Inre dimensioner
Bredd 2050 mm
Höjd 2004 mm
Djup 2486 mm

Utrustning
Det automatiska UC-V-desinfektionssystemet dödar 99,9 procent av virus och bakterier.

ABLOY ACTIVE-dörrhandtag, vars antimikrobiella ytbehandling dödar hela 99,99 procent av skadliga mikrober

Ventilation
Belysning
4 x eluttag
4 x USB-portar

Ventilation
Reglerbar, max. 80 l/s
Laminärt luftflöde

Flyttbarhet
Kan flyttas med handtruck. Kan tas isär och monteras upp igen.

Leverans
Levereras som moduler och monteras på plats.
Levereras installerat.

Elanuslutning
230 v 50 Hz 10A (normalt ljusflöde)

Vikt
890 kg

BIM-objekt

Module BIM-objekt


Module Solo, Duo och Team BIM-objekt är tillgängliga för ArchiCAD, Revit och SketchUp.

Fyll i formuläret för att komma åt nedladdningssidan.

Be om offert

Be om offert

  Jag ger mitt samtycke till behandlingen av mina personuppgifter och att de uppgifter jag angett i formuläret överlämnas till Module-återförsäljaren för att göra ett anbud. Du kan läsa vår dataskyddsbeskrivning här..

MODULE HYGIENKOLLEKTION

hDuo

Ett ljudisolerat arbetsrum med automatisk desinfektion för uppgifter som kräver koncentration, pararbete samt videomöten.

LÄS MER

hTeam

Ett effektivt ljudisolerat rum med automatisk desinfektion för effektivt arbete, distansmöten eller möten för 2–4 personer.

LÄS MER

ETT SÄKERT OCH LJUDISOLERAT ARBETSRUM SOM DESINFICERAS AUTOMATISKT

Module hTeam har ett automatiskt desinfektionssystem som baserar sig på UV-C-ljus och som rengör rummet alltid när det använts i mer än sex minuter. Det har bevisats att UV-C-ljuset dödar virusets RNA effektivt och förhindrar därmed en ökning eller spridning av virus. Metoden har använts för att döda virus och bakterier i luften, på ytor, föremål och i vatten redan i 40 år. 

UV-C-desinfektionen i Module hTeam-rummet pågår i fem minuter och dödar virus och bakterier med 99,9 procents säkerhet – även coronaviruset (SARS CoV-2).

DET AUTOMATISKA UV-C-DESINFEKTIONSSYSTEMETS FUNKTION OCH ANVÄNDARSÄKERHET

Ovanför dörren till Module hTeam finns en ljuspanel som anger status på desinfektionen:

 • Grönt ljus: Rummet är desinfekterat och färdigt att användas 
 • Gult: Desinfektionen håller på att starta
 • Rött: Desinfektion pågår

Sensorerna i Module hTeam mäter användningstiden. Desinfektionsbehovet uppfylls om rummet använts oavbrutet i minst sex minuter. Den automatiska UV-C-desinfektionen startar fem minuter efter att användarna lämnat rummet.  

Rörelsesensorerna i rummet iakttar hela tiden om rummet är i användning eller inte. När rummet efter användningen stått tomt i fem minuter med stängd dörr startar desinfektionen. Desinfektionssystemet startar inte om det finns människor i rummet.

Den effektiva UV-C-desinfektionen pågår i fem minuter och dödar 99,9 procent av eventuella virus och bakterier i rummet, varefter rummet är klart att användas på nytt. UV-C-ljuset som används för desinfektionen (våglängd 254 nm) är inte ozonerande.

UV-C-ljuset tränger inte ut genom Module hTeam-rummets konstruktioner eller material utan verkar endast inuti det enskilda rummet. 

 • Rummen är tillverkade av material som förhindrar att UV-C-ljuset tränger igenom 
 • Glasväggarna består av laminerat glas som UV-C-ljuset inte tränger igenom
 • Dörren och karmen är dubbelspontade
 • Desinfektionssystemet startar inte när rummet används
 • Om dörren till rummet öppnas mitt under desinfektionen avbryts desinfektionscykeln automatiskt. 
MER INFORMATION

Heilingloh et al.: Susceptibility of SARS-CoV-2 to UV irradiation (PDF)

U.S. FDA UV Lights and Lamps: Ultraviolet-C Radiation, Disinfection and Coronavirus

Be om offert

  Jag ger mitt samtycke till behandlingen av mina personuppgifter och att de uppgifter jag angett i formuläret överlämnas till Module-återförsäljaren för att göra ett anbud. Du kan läsa vår dataskyddsbeskrivning här..

Inställningar för kakor

Nödvändiga kakor

De här kakorna är nödvändiga för att tekniken på webbplatsen ska fungera, och det går inte att koppla bort dem. De funktionella kakorna är relevanta för att du till exempel ska kunna surfa på vår webbplats och för att egenskaperna på webbplatsen ska kunna användas.

Analyskakor

De här kakorna samlar endast in anonym information om hur webbplatsen används. Med hjälp av analyskakorna kan vi mäta och analysera hur vår webbplats fungerar. Vi använder de här kakorna till exempel för att veta vilket innehåll på vår webbplats som är populärt och för att försäkra oss om att besökarna hittar innehåll som är relevant för dem. All insamlad information är statistiskt material, och det går inte att identifiera personer utifrån informationen. Du kan ändå koppla bort användningen av de här kakorna när som helst.

Riktade kakor och reklamkakor

Vi kan använda de här kakorna till exempel för att göra den reklam som riktas till dig exaktare och intressantare. Kakorna kan också användas för att anpassa innehållet på vår webbplats så att det är mer intressant för dig. Insamlingen av information grundar sig på identifieringen av din webbläsare eller enhet. Om du vill kan du när som helst stänga av användningen av de här kakorna.