Användningsexempel

Module Solo, Duo och Team är ljudisolerade och trivsamma rum, där du kan fokusera på dina uppgifter i lugn och ro.

Module är perfekt för moderna aktivitetsbaserat kontor, kontorslandskap och flexkontor. Module lämpar sig för tillfällen där arbetsro, tystnad och avskildhet spelar en viktig roll, men även för möten och samtal. Skräddarsy din Module med möbler som passar ditt användingssyfte och maximera upplevelsen!

Här hittar du några exempel på hur du kan använda Module, men det är bara fantasin som sätter gränserna för hur du kan använda Module.

Telefonrum

Module stänger ute störande ljud i kontorslandskapet och entrén, och erbjuder perfekta förhållanden för telefonsamtal och videomöten. Dina kollegor stör dig inte och du behöver inte oroa dig för att du stör dem – Module är helt ljudisolerad.

LÄS MER

Arbetsrum

Stig in i Module och lämna alla störande kontorsljud utanför. I Module kan du koncentrera dig i lugn och ro och hantera brådskande arbetsuppgifter – effektivt och utan avbrott.

LÄS MER

Mötesrum

Inred Module med bord och stolar och du har en enkel och snabb lösning för att öka antalet mötesrum på kontoret. Module har plats för upp till fyra personer och kan dessutom enkelt flyttas runt på kontoret med en palldragare, vilket gör rummet ännu flexiblare.

LÄS MER

Samtalsrum

Module, några fåtöljer och ett litet bord blir ett trivsamt samtalsrum utan distraktioner mitt i kontorslandskapet. I det ljudisolerade samtalsrummet är det lätt att koncentrera sig på videomöten eller diskussioner med en kollega. Eftersom Module är helt ljudsäker stör mötet inte heller kollegorna.

LÄS MER

Vilrum

Efter en sömnlös natt känns arbetsdagen tung: tankarna vandrar, vardagliga uppgifter kräver extra ansträngning och kaffeautomaten är den populäraste kollegan. Då kan ett vilrum eller pausrum vara räddningen.

LÄS MER

Programmeringsrum

Förse Module med ett skrivbord, skärmar och en dockningsstation så har dina programmerare tillgång till ett lugnt arbetsrum där de kan fokusera på sin projekt. Inga ljud utifrån, inga frågor eller andra distraktioner som avbryter arbetet – bara programmeraren och C, C#, C++, Java, JavaScript, Scala och Python.

LÄS MER