Användningsexempel

Module Solo, Duo och Team är ljudisolerade och trivsamma rum, där du kan fokusera på dina uppgifter i lugn och ro.

Module är perfekt för moderna aktivitetsbaserat kontor, kontorslandskap och flexkontor. Module lämpar sig för tillfällen där arbetsro, tystnad och avskildhet spelar en viktig roll, men även för möten och samtal. Skräddarsy din Module med möbler som passar ditt användingssyfte och maximera upplevelsen!

Här hittar du några exempel på hur du kan använda Module, men det är bara fantasin som sätter gränserna för hur du kan använda Module.

Telefonrum

Module stänger ute störande ljud i kontorslandskapet och entrén, och erbjuder perfekta förhållanden för telefonsamtal och videomöten. Dina kollegor stör dig inte och du behöver inte oroa dig för att du stör dem – Module är helt ljudisolerad.

LÄS MER

Arbetsrum

Stig in i Module och lämna alla störande kontorsljud utanför. I Module kan du koncentrera dig i lugn och ro och hantera brådskande arbetsuppgifter – effektivt och utan avbrott.

LÄS MER

Mötesrum

Inred Module med bord och stolar och du har en enkel och snabb lösning för att öka antalet mötesrum på kontoret. Module har plats för upp till fyra personer och kan dessutom enkelt flyttas runt på kontoret med en palldragare, vilket gör rummet ännu flexiblare.

LÄS MER

Samtalsrum

Module, några fåtöljer och ett litet bord blir ett trivsamt samtalsrum utan distraktioner mitt i kontorslandskapet. I det ljudisolerade samtalsrummet är det lätt att koncentrera sig på videomöten eller diskussioner med en kollega. Eftersom Module är helt ljudsäker stör mötet inte heller kollegorna.

LÄS MER

Vilrum

Efter en sömnlös natt känns arbetsdagen tung: tankarna vandrar, vardagliga uppgifter kräver extra ansträngning och kaffeautomaten är den populäraste kollegan. Då kan ett vilrum eller pausrum vara räddningen.

LÄS MER

Programmeringsrum

Förse Module med ett skrivbord, skärmar och en dockningsstation så har dina programmerare tillgång till ett lugnt arbetsrum där de kan fokusera på sin projekt. Inga ljud utifrån, inga frågor eller andra distraktioner som avbryter arbetet – bara programmeraren och C, C#, C++, Java, JavaScript, Scala och Python.

LÄS MER

Inställningar för kakor

Nödvändiga kakor

De här kakorna är nödvändiga för att tekniken på webbplatsen ska fungera, och det går inte att koppla bort dem. De funktionella kakorna är relevanta för att du till exempel ska kunna surfa på vår webbplats och för att egenskaperna på webbplatsen ska kunna användas.

Analyskakor

De här kakorna samlar endast in anonym information om hur webbplatsen används. Med hjälp av analyskakorna kan vi mäta och analysera hur vår webbplats fungerar. Vi använder de här kakorna till exempel för att veta vilket innehåll på vår webbplats som är populärt och för att försäkra oss om att besökarna hittar innehåll som är relevant för dem. All insamlad information är statistiskt material, och det går inte att identifiera personer utifrån informationen. Du kan ändå koppla bort användningen av de här kakorna när som helst.

Riktade kakor och reklamkakor

Vi kan använda de här kakorna till exempel för att göra den reklam som riktas till dig exaktare och intressantare. Kakorna kan också användas för att anpassa innehållet på vår webbplats så att det är mer intressant för dig. Insamlingen av information grundar sig på identifieringen av din webbläsare eller enhet. Om du vill kan du när som helst stänga av användningen av de här kakorna.