Mötesrum

Module Team är en enkel och snabb lösning för öka antalet mötes- och konferensrum på kontoret.

Du kan skräddarsy mötesrummet så att det passar in i kontorets övriga inredning – eller sticker ut lite grann. Inred rummet med vanliga kontorsmöbler eller sköna fåtöljer enligt medarbetarnas behov och önskemal. Båda alternativen fungerar, men skapar annorlunda stämning.

Module-mötesrummet är planerat för 1–4 personer som kan arbeta samtidigt. Dessutom kan rummet enkelt flyttas från en plats till en annan med en palldragare, vilket gör lokalen ännu flexiblare.

Antalet personer:
1-4

Användningsmiljöer:
Öppna kontor, kontorslandskap, aktivitetsbaserade kontor, flexkontor, co-working-lokaler, entréer, offentliga lokaler, sjukhus, vårdcentraler, fabriker, skolor och universitet, lounger

Module Team-mötesrum

Module Team är ett ljudisolerade rum som stänger ute kontorsljud och buller.

Inställningar för kakor

Nödvändiga kakor

De här kakorna är nödvändiga för att tekniken på webbplatsen ska fungera, och det går inte att koppla bort dem. De funktionella kakorna är relevanta för att du till exempel ska kunna surfa på vår webbplats och för att egenskaperna på webbplatsen ska kunna användas.

Analyskakor

De här kakorna samlar endast in anonym information om hur webbplatsen används. Med hjälp av analyskakorna kan vi mäta och analysera hur vår webbplats fungerar. Vi använder de här kakorna till exempel för att veta vilket innehåll på vår webbplats som är populärt och för att försäkra oss om att besökarna hittar innehåll som är relevant för dem. All insamlad information är statistiskt material, och det går inte att identifiera personer utifrån informationen. Du kan ändå koppla bort användningen av de här kakorna när som helst.

Riktade kakor och reklamkakor

Vi kan använda de här kakorna till exempel för att göra den reklam som riktas till dig exaktare och intressantare. Kakorna kan också användas för att anpassa innehållet på vår webbplats så att det är mer intressant för dig. Insamlingen av information grundar sig på identifieringen av din webbläsare eller enhet. Om du vill kan du när som helst stänga av användningen av de här kakorna.