Samtalsrum

Module Duo, några fåtöljer och ett litet bord blir ett trivsamt samtalsrum utan distraktioner mitt i kontorslandskapet.

Module Duo passar utmärkt för videomöten, brainstorming eller diskussioner med en kollega. Eftersom Module är helt ljudsäker stör mötet inte kollegorna i kontorslandskapet, samtidigt som känsliga konversationer förblir diskreta.

Rummets ljudisolering dämpar störande bakgrundsljud på kontoret, ventilationen håller luften frisk och den behagliga och bländfria LED-belysningen garanterar att ögonen hålls klara under hela mötet.

Antalet personer:
1-2

Användningsmiljöer:
Öppna kontor, kontorslandskap, aktivitetsbaserade kontor, flexkontor, co-working lokaler, entréer, offentliga lokaler, sjukhus, vårdcentraler, fabriker, skolor och universitet, lounger

Module Duo-samtalsrum

Ljudisolerade Module Duo dämpar bakgrundsljuden på kontoret och de sneda väggytorna skapar en utmärkt akustik.

Inställningar för kakor

Nödvändiga kakor

De här kakorna är nödvändiga för att tekniken på webbplatsen ska fungera, och det går inte att koppla bort dem. De funktionella kakorna är relevanta för att du till exempel ska kunna surfa på vår webbplats och för att egenskaperna på webbplatsen ska kunna användas.

Analyskakor

De här kakorna samlar endast in anonym information om hur webbplatsen används. Med hjälp av analyskakorna kan vi mäta och analysera hur vår webbplats fungerar. Vi använder de här kakorna till exempel för att veta vilket innehåll på vår webbplats som är populärt och för att försäkra oss om att besökarna hittar innehåll som är relevant för dem. All insamlad information är statistiskt material, och det går inte att identifiera personer utifrån informationen. Du kan ändå koppla bort användningen av de här kakorna när som helst.

Riktade kakor och reklamkakor

Vi kan använda de här kakorna till exempel för att göra den reklam som riktas till dig exaktare och intressantare. Kakorna kan också användas för att anpassa innehållet på vår webbplats så att det är mer intressant för dig. Insamlingen av information grundar sig på identifieringen av din webbläsare eller enhet. Om du vill kan du när som helst stänga av användningen av de här kakorna.