Arbetsrum

Stig in i Module och lämna alla störande kontorsljud utanför. I Module Duo kan du koncentrera dig i lugn och ro och hantera brådskande arbetsuppgifter – effektivt och utan avbrott.

Module-arbetsrummet är medarbetarens stöttepelare då man helt enkelt måste få saker gjorda.

Om du behöver finslipa en presentation inför ett möte som börjar om en timme, skicka en offert innan tidsfristen går ut eller snabbt skriva en bra artikel till företagets blogg, behövs i praktiken fem saker: ett skrivbord och en -stol, en skärm, en bärbar dator och arbetsro.

Module Duo med kontorsmöbler är den perfekta arbetsplatsen, när saker helt enkelt måste bli gjort eller om uppgiften kräver extra koncentration och noggrannhet.

Ljudisoleringen stänger ute kontorsljud och buller och skapar perfekta förhållanden för koncentration när arbetet kräver snabbhet och effektivitet. Tack vare den effektiva ventilationen hålls tankarana klara vid intensivt arbete.

Antalet personer:
1

Användningsmiljöer:
Öppna kontor, kontorslandskap, aktivitetsbaserade kontor, flexkontor, co-working-lokaler, entréer. offentliga lokaler, sjukhus, vårdcentraler, fabriker, skolor och universitet, lounger

Module Duo-arbetsrum

Ljudisolerade Module Duo dämpar bakgrundsljuden på kontoret och de sneda väggytorna skapar en utmärkt akustik.

Inställningar för kakor

Nödvändiga kakor

De här kakorna är nödvändiga för att tekniken på webbplatsen ska fungera, och det går inte att koppla bort dem. De funktionella kakorna är relevanta för att du till exempel ska kunna surfa på vår webbplats och för att egenskaperna på webbplatsen ska kunna användas.

Analyskakor

De här kakorna samlar endast in anonym information om hur webbplatsen används. Med hjälp av analyskakorna kan vi mäta och analysera hur vår webbplats fungerar. Vi använder de här kakorna till exempel för att veta vilket innehåll på vår webbplats som är populärt och för att försäkra oss om att besökarna hittar innehåll som är relevant för dem. All insamlad information är statistiskt material, och det går inte att identifiera personer utifrån informationen. Du kan ändå koppla bort användningen av de här kakorna när som helst.

Riktade kakor och reklamkakor

Vi kan använda de här kakorna till exempel för att göra den reklam som riktas till dig exaktare och intressantare. Kakorna kan också användas för att anpassa innehållet på vår webbplats så att det är mer intressant för dig. Insamlingen av information grundar sig på identifieringen av din webbläsare eller enhet. Om du vill kan du när som helst stänga av användningen av de här kakorna.