Programmeringsrum

Förse Module Duo med ett skrivbord, skärmar och en dockningsstation så har dina programmerare tillgång till ett lugnt arbetsrum där de kan fokusera på sina projekt. Inga ljud utifrån, inga frågor eller andra distraktioner som avbryter arbetet – bara programmeraren och C, C#, C++, Java, JavaScript, Scala och Python.

Module Duo erbjuder optimala förhållanden för lyckade programmeringsprojekt. I programmeringshytten förvandlas idéer och planer snabbt till fungerande webbplatser och appar.

Ljudisoleringen stänger ute kontorsljuden och visuella distraktioner, och möjliggör därmed total koncentration i programmeringsbåset. Samtidigt håller det avancerade ventilationsystemet luften frisk, och den indirekta belysningen orsakar inga störande reflektioner på skärmen.

Antalet personer:
1

Användningsmiljöer:
Öppna kontor, kontorslandskap, aktivitetsbaserade kontor, flexkontor, skolor och universitet

Module Duo-programmeringsrum

Ljudisolerade Module Duo dämpar bakgrundsljuden på kontoret och de sneda väggytorna skapar en utmärkt akustik.

Inställningar för kakor

Nödvändiga kakor

De här kakorna är nödvändiga för att tekniken på webbplatsen ska fungera, och det går inte att koppla bort dem. De funktionella kakorna är relevanta för att du till exempel ska kunna surfa på vår webbplats och för att egenskaperna på webbplatsen ska kunna användas.

Analyskakor

De här kakorna samlar endast in anonym information om hur webbplatsen används. Med hjälp av analyskakorna kan vi mäta och analysera hur vår webbplats fungerar. Vi använder de här kakorna till exempel för att veta vilket innehåll på vår webbplats som är populärt och för att försäkra oss om att besökarna hittar innehåll som är relevant för dem. All insamlad information är statistiskt material, och det går inte att identifiera personer utifrån informationen. Du kan ändå koppla bort användningen av de här kakorna när som helst.

Riktade kakor och reklamkakor

Vi kan använda de här kakorna till exempel för att göra den reklam som riktas till dig exaktare och intressantare. Kakorna kan också användas för att anpassa innehållet på vår webbplats så att det är mer intressant för dig. Insamlingen av information grundar sig på identifieringen av din webbläsare eller enhet. Om du vill kan du när som helst stänga av användningen av de här kakorna.