Telefonrum

Module Solo stänger ute störande ljud i kontorslandskapet och entrén, och erbjuder perfekta förhållanden för telefonsamtal. Dina kollegor stör dig inte och du behöver inte oroa dig för att störa dem – ljud läcker varken in i eller ut ur telefonhytten.

Våra telefonrum är effektiva och ljudisolerade bås som planerats med produktivitetet som utgångspunkt. En telefonhytt förbättrar också arbetsron på kontoret, när medarbetarna har tillgång tille en egen plats för telefonsamtal och videomöten. I telefonbåset kan medarbetarna prata fritt utan att kollegorna runtomkring blir irriterade.

Tack vare ljudisoleringen förblir privata och och diskreta samtal privata, samtidigt som arbetsron bevaras utanför. Effektivt arbete – både i telefonbåset och utanför.

Antalet personer:
1

Användningsmiljöer:
Öppna kontor, kontorslandskap, aktivitetsbaserade kontor, flexkontor, co-working-lokaler, entréer, offentliga lokaler, sjukhus, vårdcentraler, fabriker, skolor och universitet, lounger

Module Solo-telefonrum

I Module Solo kan du koncentrera dig utan distraktioner, arbeta effektivt och slutföra dina uppgifter. Vare sig det handlar om ett telefonsamtal, ett videomöte eller om att skriva ett viktigt e-postmeddelande, erbjuder Module Solo utmärkta förhållanden.

Inställningar för kakor

Nödvändiga kakor

De här kakorna är nödvändiga för att tekniken på webbplatsen ska fungera, och det går inte att koppla bort dem. De funktionella kakorna är relevanta för att du till exempel ska kunna surfa på vår webbplats och för att egenskaperna på webbplatsen ska kunna användas.

Analyskakor

De här kakorna samlar endast in anonym information om hur webbplatsen används. Med hjälp av analyskakorna kan vi mäta och analysera hur vår webbplats fungerar. Vi använder de här kakorna till exempel för att veta vilket innehåll på vår webbplats som är populärt och för att försäkra oss om att besökarna hittar innehåll som är relevant för dem. All insamlad information är statistiskt material, och det går inte att identifiera personer utifrån informationen. Du kan ändå koppla bort användningen av de här kakorna när som helst.

Riktade kakor och reklamkakor

Vi kan använda de här kakorna till exempel för att göra den reklam som riktas till dig exaktare och intressantare. Kakorna kan också användas för att anpassa innehållet på vår webbplats så att det är mer intressant för dig. Insamlingen av information grundar sig på identifieringen av din webbläsare eller enhet. Om du vill kan du när som helst stänga av användningen av de här kakorna.