PRIMING SUCCESS

Module gör det möjligt att lyckas i en modern kontorsmiljö. Vi skapar nya rum för effektivt arbete, samarbete och koncentration genom att förena finländsk design, tekniskt kunnande och flera decenniers erfarenhet av att bygga arbetsmiljöer.

We Create Future-Proof Office Solutions

Arbetsplatser efter behov

Dålig arbetsro, koncentrationssvårigheter och brist på avskildhet är tyvärr vardag på många arbetsplatser. Ju öppnare planlösningen är, desto större är dessa utmaningarna.

Avbrott och distraktioner minskar produktiviteten. Det har påvsats att det tar cirka 15 minuter att återfå samma nivå av koncentration efter ett avbrott. I kontorslandskap går i genomsnitt tre timmars effektivt arbetstid förlorad per anställd, per vecka, på grund av avbrott. Det betyder cirka 12 timmar per månad och nästan en hel månad per år.

Förutom avbrott är en splittrad vardag typiskt för det moderna arbetslivet. När arbetsdagarna fylls av möten, stress och nya projekt, kan det vara svårt att hinna med alla arbetsuppgifter.

För att få ut så mycket som möjligt av den korta tiden mellan olika möten, är det viktigt att faktiskt kunna koncentrera sig på sitt arbete.

Lösningen är smarta rum där medarbetarna kan få jobbet gjort – vare sig det handlar om ett telefonsamtal, möte eller en viktig arbetsuppgift som kräver fullt fokus för stunden.

We Empower Successful
Work Communities

Module skapar förutsättningar för en lyckad arbetsmiljö

Module skapar lugna och trivsamma platser för effektivt arbete i en hektisk omgivning.

Det ljudisolerade båsen och rummen är försedda med effektiv ventilation och en behaglig akustik, som tillsammans med belysningen erbjuder optimala förhållanden att koncentrera sig på den viktigaste uppgiften för stunden, utan att behöva oroa sig för att bli avbruten eller för att bli avbruten eller störa andra. Module är helt ljudsäker, vilket stänger ute buller och stänger inne diskreta konversationer och möten.

Module förenar finländsk design med flera decenniers erfarenhet av teknisk planering och expertis inom arbetsmiljö. Resultatet är en smart lösning som möjliggör effektivt arbete, samarbete och koncentration och som erbjuder utmärkta förhållanden för att lyckas i det moderna arbetslivet.

Vill du förbättra er arbetsmiljö?

Module är nyckeln till framgång i en modern kontorsmiljö. Om du vill veta mer kan du komma igång genom att ladda ner vår presentation.

Den innehåller:
– en sammanfattning av utmaningarna i moderna öppna kontorsmiljöer
– tips på hur utmaningarna kan lösas
– en översikt över Module-kollektionen

KOLLEKTION

SOLO

Avskildhet och arbetsro för telefonsamtal.

DUO

Arbetsro för uppgifter som kräver koncentration, för arbete i par eller videomöten.

TEAM

En tyst och ostörd plats för möten med 2–4 deltagare.

Designer Spotlight

Module är svaret på det moderna arbetslivets utmaningar. Med Module kan du skapa trivsamma och lugna zon där det är lätt att koncentrera sig på det som är viktigt för stunden och få arbetet gjort, även om kontoret är bullrigt.

”Ett jäktig tempo kombinerat med en bullrig kontorsmiljö gör ofta att vardagen på jobbet blir kaotisk. Jag tror att de som använder Module kan prestera bättre också mitt i all stress”, säger den prisbelönta inredningsarkitekten Esa Vesmanen som designat Module-kollektionen.

SENASTE NYTT

Modules till det ståtliga Aurum
Barndiabetesmottagningen på Jorvs sjukhus
A-Lehdet moderniserade arbetsmiljön med Module-rum
Module lanserar enskilda rum som tar död på coronaviruset

Inställningar för kakor

Nödvändiga kakor

De här kakorna är nödvändiga för att tekniken på webbplatsen ska fungera, och det går inte att koppla bort dem. De funktionella kakorna är relevanta för att du till exempel ska kunna surfa på vår webbplats och för att egenskaperna på webbplatsen ska kunna användas.

Analyskakor

De här kakorna samlar endast in anonym information om hur webbplatsen används. Med hjälp av analyskakorna kan vi mäta och analysera hur vår webbplats fungerar. Vi använder de här kakorna till exempel för att veta vilket innehåll på vår webbplats som är populärt och för att försäkra oss om att besökarna hittar innehåll som är relevant för dem. All insamlad information är statistiskt material, och det går inte att identifiera personer utifrån informationen. Du kan ändå koppla bort användningen av de här kakorna när som helst.

Riktade kakor och reklamkakor

Vi kan använda de här kakorna till exempel för att göra den reklam som riktas till dig exaktare och intressantare. Kakorna kan också användas för att anpassa innehållet på vår webbplats så att det är mer intressant för dig. Insamlingen av information grundar sig på identifieringen av din webbläsare eller enhet. Om du vill kan du när som helst stänga av användningen av de här kakorna.