PRIMING SUCCESS

Module gör det möjligt att lyckas i en modern kontorsmiljö. Vi skapar nya rum för effektivt arbete, samarbete och koncentration genom att förena finländsk design, tekniskt kunnande och flera decenniers erfarenhet av att bygga arbetsmiljöer.

We Create Future-Proof Office Solutions

Arbetsplatser efter behov

Dålig arbetsro, koncentrationssvårigheter och brist på avskildhet är tyvärr vardag på många arbetsplatser. Ju öppnare planlösningen är, desto större är dessa utmaningarna.

Avbrott och distraktioner minskar produktiviteten. Det har påvsats att det tar cirka 15 minuter att återfå samma nivå av koncentration efter ett avbrott. I kontorslandskap går i genomsnitt tre timmars effektivt arbetstid förlorad per anställd, per vecka, på grund av avbrott. Det betyder cirka 12 timmar per månad och nästan en hel månad per år.

Förutom avbrott är en splittrad vardag typiskt för det moderna arbetslivet. När arbetsdagarna fylls av möten, stress och nya projekt, kan det vara svårt att hinna med alla arbetsuppgifter.

För att få ut så mycket som möjligt av den korta tiden mellan olika möten, är det viktigt att faktiskt kunna koncentrera sig på sitt arbete.

Lösningen är smarta rum där medarbetarna kan få jobbet gjort – vare sig det handlar om ett telefonsamtal, möte eller en viktig arbetsuppgift som kräver fullt fokus för stunden.

We Empower Successful
Work Communities

Module skapar förutsättningar för en lyckad arbetsmiljö

Module skapar lugna och trivsamma platser för effektivt arbete i en hektisk omgivning.

Det ljudisolerade båsen och rummen är försedda med effektiv ventilation och en behaglig akustik, som tillsammans med belysningen erbjuder optimala förhållanden att koncentrera sig på den viktigaste uppgiften för stunden, utan att behöva oroa sig för att bli avbruten eller för att bli avbruten eller störa andra. Module är helt ljudsäker, vilket stänger ute buller och stänger inne diskreta konversationer och möten.

Module förenar finländsk design med flera decenniers erfarenhet av teknisk planering och expertis inom arbetsmiljö. Resultatet är en smart lösning som möjliggör effektivt arbete, samarbete och koncentration och som erbjuder utmärkta förhållanden för att lyckas i det moderna arbetslivet.

Vill du förbättra er arbetsmiljö?

Module är nyckeln till framgång i en modern kontorsmiljö. Om du vill veta mer kan du komma igång genom att ladda ner vår presentation.

Den innehåller:
– en sammanfattning av utmaningarna i moderna öppna kontorsmiljöer
– tips på hur utmaningarna kan lösas
– en översikt över Module-kollektionen

KOLLEKTION

SOLO

Avskildhet och arbetsro för telefonsamtal.

DUO

Arbetsro för uppgifter som kräver koncentration, för arbete i par eller videomöten.

TEAM

En tyst och ostörd plats för möten med 2–4 deltagare.

Designer Spotlight

Module är svaret på det moderna arbetslivets utmaningar. Med Module kan du skapa trivsamma och lugna zon där det är lätt att koncentrera sig på det som är viktigt för stunden och få arbetet gjort, även om kontoret är bullrigt.

”Ett jäktig tempo kombinerat med en bullrig kontorsmiljö gör ofta att vardagen på jobbet blir kaotisk. Jag tror att de som använder Module kan prestera bättre också mitt i all stress”, säger den prisbelönta inredningsarkitekten Esa Vesmanen som designat Module-kollektionen.

SENASTE NYTT

Förbättra arbetsron: Få ordning på tidshanteringen och arbetsmiljön
Bli produktivare på jobbet – 4 smarta tidshanteringsmetoder som ger arbetsdagen en tydlig struktur

Vi listade 4 metoder som hjälper dig behålla fokus och skapa en struktur för arbetsdagen.

Inred Module med möbelpaket från Nikari

Modules mobila bås och rum kan utrustas med möbler från Nikari.

Arbetsmiljön påverkar ditt välmående

Satsningar på kontorsmiljön ses ofta som dyra investeringar, men små förändringar kan också få en stor effekt.