Kom och upplev Module på Stockholm mässan

Vi deltar i Stockholm Furniture Fair 4–8.2.2020!

Stockholm Furniture Fair är ett toppevenemang för skandinavisk design som erbjuder ett brett utbud av nya, moderna lösningar och inspirerande inlägg från internationellt kända designer och arkitekter.

Läs mer om evenemanget

Module utställning i monter A20:11

Module gör det möjligt att lyckas i en modern kontorsmiljö. Vi erbjuder nya platser for effektivt arbete, samarbete och koncentration genom att förena finländsk design, tekniskt kunnande och flera decenniers erfarenhet av att bygga arbetsmiljöer.

Välkommen till vår monter A20:11 för att bekanta dig med mobila samtalsrum från Module’s kollektion och utbyd idéer om att utveckla arbetsmiljöer.

Inställningar för kakor

Nödvändiga kakor

De här kakorna är nödvändiga för att tekniken på webbplatsen ska fungera, och det går inte att koppla bort dem. De funktionella kakorna är relevanta för att du till exempel ska kunna surfa på vår webbplats och för att egenskaperna på webbplatsen ska kunna användas.

Analyskakor

De här kakorna samlar endast in anonym information om hur webbplatsen används. Med hjälp av analyskakorna kan vi mäta och analysera hur vår webbplats fungerar. Vi använder de här kakorna till exempel för att veta vilket innehåll på vår webbplats som är populärt och för att försäkra oss om att besökarna hittar innehåll som är relevant för dem. All insamlad information är statistiskt material, och det går inte att identifiera personer utifrån informationen. Du kan ändå koppla bort användningen av de här kakorna när som helst.

Riktade kakor och reklamkakor

Vi kan använda de här kakorna till exempel för att göra den reklam som riktas till dig exaktare och intressantare. Kakorna kan också användas för att anpassa innehållet på vår webbplats så att det är mer intressant för dig. Insamlingen av information grundar sig på identifieringen av din webbläsare eller enhet. Om du vill kan du när som helst stänga av användningen av de här kakorna.