Inred Module med möbelpaket från Nikari

Module Solutions har inlett ett samarbete med det finländska möbelföretaget Nikari, som specialiserat sig på hållbara möbler i skandinavisk stil. Samarbetet innebär att Modules mobila bås och rum kan utrustas med möbler från Nikari.

I Module-kollektionen ingår båset Solo och rummen Duo och Team. Modules mobila bås och rum är ljudisolerade och möjliggör effektivt arbete och arbetsro i kontorslandskap och andra hektiska miljöer.

Nu kan Modules bås och rum skräddarsys och möbleras för olika behov med möbelpaket från Nikari. För Module Solo finns telefonbåspaketet Nikari Solo Set, för Module Duo arbetsrumspaketet Nikari Story Set och samtalsrumspaketet Nikari Lounge Set, och för Module Team mötesrumspaketen Nikari Lounge Set och Nikari Skandi Set.

Både Module och Nikari står för högklassig finländsk design. Gemensamt för företagen är att produkterna både formges och produceras i Finland.

– Nikari och Module är en perfekt match med tanke på form, material och färg. De utvalda stolarna och borden i möbelpaketen har samma nordiska formspråk som Module, säger Harri Välimaa, VD för Muotolevy AB.

Produkterna som ingår i de nya möbelpaketen har formgetts av Kaksikko (Wesley Walters och Salla Luhtasela), Kari Virtanen, Jasper Morrison, Wataru Kumano och Harri Koskinen.

Muotolevy introducerade sitt kontorskoncept i början av 2000-talet och har sedan starten utvecklat sina produkter i nära samarbete med finländska formgivare och inredningsarkitekter. Den nya Module-kollektionen är formgiven av inredningsarkitekt Esa Vesmanen och lanserades år 2019.

Användarens behov och upplevelse står i centrum för de nya mobila båsen och rummen med extra fokus på ljudisolering, akustik, belysning och naturliga material. De stora glasytorna skänker rymd medan väggarna som klätts i ylletyg ger en ökad trivsel. Helheten kompletteras med noga utformade, eleganta detaljer.

Mer information:

Harri Välimaa
VD, Muotolevy AB
+358 40 585 8833
harri.valimaa@muotolevy.fi

Module – Priming Success

Module skapar förutsättningar för en lyckad arbetsmiljö och en trivsam vardag på jobbet genom att erbjuda smarta lösningar för det moderna arbetslivet.

Module Solo, Duo och Team är nya arbets- och mötesplatser för kontoret i ett smart format. De mobila rummen och båsen är ett kostnadsefektivt sätt att utrusta kontoret med platser för samtal, möten och individuellt arbete.

NYHETER

Modules till det ståtliga Aurum
Barndiabetesmottagningen på Jorvs sjukhus
A-Lehdet moderniserade arbetsmiljön med Module-rum
Module lanserar enskilda rum som tar död på coronaviruset

Vill du förbättra er arbetsmiljö?

Module är nyckeln till framgång i en modern kontorsmiljö. Om du vill veta mer kan du komma igång genom att ladda ner vår presentation.

Den innehåller:
– en sammanfattning av utmaningarna i moderna öppna kontorsmiljöer
– tips på hur utmaningarna kan lösas
– en översikt över Module-kollektionen

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Inställningar för kakor

Nödvändiga kakor

De här kakorna är nödvändiga för att tekniken på webbplatsen ska fungera, och det går inte att koppla bort dem. De funktionella kakorna är relevanta för att du till exempel ska kunna surfa på vår webbplats och för att egenskaperna på webbplatsen ska kunna användas.

Analyskakor

De här kakorna samlar endast in anonym information om hur webbplatsen används. Med hjälp av analyskakorna kan vi mäta och analysera hur vår webbplats fungerar. Vi använder de här kakorna till exempel för att veta vilket innehåll på vår webbplats som är populärt och för att försäkra oss om att besökarna hittar innehåll som är relevant för dem. All insamlad information är statistiskt material, och det går inte att identifiera personer utifrån informationen. Du kan ändå koppla bort användningen av de här kakorna när som helst.

Riktade kakor och reklamkakor

Vi kan använda de här kakorna till exempel för att göra den reklam som riktas till dig exaktare och intressantare. Kakorna kan också användas för att anpassa innehållet på vår webbplats så att det är mer intressant för dig. Insamlingen av information grundar sig på identifieringen av din webbläsare eller enhet. Om du vill kan du när som helst stänga av användningen av de här kakorna.