Inred Module med möbelpaket från Nikari

Module Solutions har inlett ett samarbete med det finländska möbelföretaget Nikari, som specialiserat sig på hållbara möbler i skandinavisk stil. Samarbetet innebär att Modules mobila bås och rum kan utrustas med möbler från Nikari.

I Module-kollektionen ingår båset Solo och rummen Duo och Team. Modules mobila bås och rum är ljudisolerade och möjliggör effektivt arbete och arbetsro i kontorslandskap och andra hektiska miljöer.

Nu kan Modules bås och rum skräddarsys och möbleras för olika behov med möbelpaket från Nikari. För Module Solo finns telefonbåspaketet Nikari Solo Set, för Module Duo arbetsrumspaketet Nikari Story Set och samtalsrumspaketet Nikari Lounge Set, och för Module Team mötesrumspaketen Nikari Lounge Set och Nikari Skandi Set.

Både Module och Nikari står för högklassig finländsk design. Gemensamt för företagen är att produkterna både formges och produceras i Finland.

– Nikari och Module är en perfekt match med tanke på form, material och färg. De utvalda stolarna och borden i möbelpaketen har samma nordiska formspråk som Module, säger Harri Välimaa, VD för Muotolevy AB.

Produkterna som ingår i de nya möbelpaketen har formgetts av Kaksikko (Wesley Walters och Salla Luhtasela), Kari Virtanen, Jasper Morrison, Wataru Kumano och Harri Koskinen.

Muotolevy introducerade sitt kontorskoncept i början av 2000-talet och har sedan starten utvecklat sina produkter i nära samarbete med finländska formgivare och inredningsarkitekter. Den nya Module-kollektionen är formgiven av inredningsarkitekt Esa Vesmanen och lanserades år 2019.

Användarens behov och upplevelse står i centrum för de nya mobila båsen och rummen med extra fokus på ljudisolering, akustik, belysning och naturliga material. De stora glasytorna skänker rymd medan väggarna som klätts i ylletyg ger en ökad trivsel. Helheten kompletteras med noga utformade, eleganta detaljer.

Mer information:

Harri Välimaa
VD, Muotolevy AB
+358 40 585 8833
harri.valimaa@muotolevy.fi

Module – Priming Success

Module skapar förutsättningar för en lyckad arbetsmiljö och en trivsam vardag på jobbet genom att erbjuda smarta lösningar för det moderna arbetslivet.

Module Solo, Duo och Team är nya arbets- och mötesplatser för kontoret i ett smart format. De mobila rummen och båsen är ett kostnadsefektivt sätt att utrusta kontoret med platser för samtal, möten och individuellt arbete.

NYHETER

Förbättra arbetsron: Få ordning på tidshanteringen och arbetsmiljön
Bli produktivare på jobbet – 4 smarta tidshanteringsmetoder som ger arbetsdagen en tydlig struktur

Vi listade 4 metoder som hjälper dig behålla fokus och skapa en struktur för arbetsdagen.

Inred Module med möbelpaket från Nikari

Modules mobila bås och rum kan utrustas med möbler från Nikari.

Arbetsmiljön påverkar ditt välmående

Satsningar på kontorsmiljön ses ofta som dyra investeringar, men små förändringar kan också få en stor effekt.

Vill du förbättra er arbetsmiljö?

Module är nyckeln till framgång i en modern kontorsmiljö. Om du vill veta mer kan du komma igång genom att ladda ner vår presentation.

Den innehåller:
– en sammanfattning av utmaningarna i moderna öppna kontorsmiljöer
– tips på hur utmaningarna kan lösas
– en översikt över Module-kollektionen