Telefonhytt

Module stänger ute störande ljud såväl i kontorslandskapet som i aulan och erbjuder perfekta förhållanden för dina telefonsamtal. Dina kollegor stör dig inte och du behöver inte oroa dig för att du stör dem – ljud kommer varken in i eller ut från Module.

Module-telefonhytten är ett effektivt ljudisolerat rum som planerats för produktivt arbete. Den förbättrar arbetsron på kontoret genom att uttryckligen erbjuda ett rum där man kan tala i telefon och ha videomöten. I telefonhytten är det lätt att bara koncentrera sig på det viktiga, och man stör inte kollegorna.

Tack vare telefonhytten stannar privata samtal inuti hytten och bevaras arbetsron utanför. Effektivt arbete – såväl i telefonhytten som utanför.

Antalet personer:
1

Användningsmiljöer:
Kontorslandskap, aktivitetsbaserat kontor, co-working-lokaler, aulalokaler, offentliga lokaler, sjukhus, fabriker, skolor

Module Solo telefonhytt

I Module Solo kan du koncentrera dig utan distraktioner, arbeta effektivt och slutföra dina uppgifter. Vare sig det är fråga om ett telefonsamtal, Skype-möte eller om att skriva ett viktigt e-postmeddelande, erbjuder Module Solo förhållanden där du lyckas med din uppgift.