Enskilda rum förbättrar arbetsron och skapar förutsättningar för framgångsrikt arbete

En högljudd arbetslokal stressar, irriterar och försämrar arbetseffektiviteten. I nästan alla arbetsmiljöer störs arbetet ibland av bristen på arbetsro och upprepade avbrott.

Module-rummen erbjuder en flexibel lösning för en förbättring av arbetsron och för framgångsrikt arbete. Alla Module-rum har en utmärkt ljudisolering och akustik samt ventilation och belysning, som tillsammans skapar utmärkta förutsättningar för effektivt arbete.

Ladda ner den kostnadsfria guiden för val och placering av enskilda rum!

I handboken för en bra arbetsmiljö hittar du tips för val och placering av ett enskilt rum som lämpar sig för dina behov och som förbättrar arbetsron.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Inställningar för kakor

Nödvändiga kakor

De här kakorna är nödvändiga för att tekniken på webbplatsen ska fungera, och det går inte att koppla bort dem. De funktionella kakorna är relevanta för att du till exempel ska kunna surfa på vår webbplats och för att egenskaperna på webbplatsen ska kunna användas.

Analyskakor

De här kakorna samlar endast in anonym information om hur webbplatsen används. Med hjälp av analyskakorna kan vi mäta och analysera hur vår webbplats fungerar. Vi använder de här kakorna till exempel för att veta vilket innehåll på vår webbplats som är populärt och för att försäkra oss om att besökarna hittar innehåll som är relevant för dem. All insamlad information är statistiskt material, och det går inte att identifiera personer utifrån informationen. Du kan ändå koppla bort användningen av de här kakorna när som helst.

Riktade kakor och reklamkakor

Vi kan använda de här kakorna till exempel för att göra den reklam som riktas till dig exaktare och intressantare. Kakorna kan också användas för att anpassa innehållet på vår webbplats så att det är mer intressant för dig. Insamlingen av information grundar sig på identifieringen av din webbläsare eller enhet. Om du vill kan du när som helst stänga av användningen av de här kakorna.