Applikationsexempel

De avskilda rummen Module Solo, Duo och Team erbjuder en ljudisolerad och trivsam arbetsmiljö, där du kan koncentrera dig på dina uppgifter i lugn och ro. Skräddarsy Module med möbler som passar ditt användningssyfte och lyckas i ditt arbete!

Module lämpar sig för vilket som helst användningssyfte då man behöver arbetsro, tystnad och avskildhet – här följer några exempel på Module-tillämpningar.

Telefonhytt

Module stänger ute störande ljud såväl i kontorslandskapet som i aulan och erbjuder perfekta förhållanden för dina telefonsamtal. Dina kollegor stör dig inte och du behöver inte oroa dig för att du stör dem – ljud kommer varken in i eller ut från Module.

LÄS MER

Arbetsrum

Gå in i Module och stäng ute alla störande kontorsljud. I Module kan du koncentrera dig i lugn och ro och sköta brådskande arbetsuppgifter – effektivt och utan avbrott.

LÄS MER

Mötesrum

Module-mötesrummet är en enkel och snabb lösning för att utvidga mötesrumskapaciteten på kontoret. Rummet som lämpar sig for arbete för 1-4 personer kan dessutom enkelt flyttas från en plats till en annan med en palldragare, vilket gör lokalen ännu flexiblare.

LÄS MER

Samtalsrum

Module, några fåtöljer och ett litet bord skapar ett mötesrum utan distraktioner mitt i arbetsmiljön. I det ljudisolerade samtalsrummet är det lätt att koncentrera sig på videomöten eller snabbmöten med en kollega – och eftersom Module stänger inne ljuden stör mötet inte heller kollegorna.

LÄS MER

Pausrum

Pausrum Efter en sömnlös natt är arbetsdagen jobbig: tankarna vandrar, vardagliga uppgifter kräver att man anstränger sig mer än vanligt och kaffeautomaten är den populäraste kollegan. Framförallt är arbetseffektiviteten lägre än under vanliga arbetsdagar.

LÄS MER

Kodningshytt

Förse Module med skrivbord, bildskärmar och en dockningsstation så har dina programmerare tillgång till ett lugnt arbetsrum där de i lugn och ro kan fokusera på att arbeta med sina projekt. Inga ljud utifrån, inga frågor eller andra distraktioner som avbryter arbetet – endast hytten, programmeraren och C, C#, C++, Java, JavaScript, Scala och Python.

LÄS MER