pCon – 3D-verktyg för inredningsdesign

3D-designprogrammet pCon gör det enkelt att designa rummen: Med pCon.planner och pCon.box kan du konfigurera ett lämpligt Module-rum för den aktuella lokalen och enkelt inkludera den i dina ritningar eller se hur din Module skulle se ut i sin verkliga miljö med AR-funktionen. pCon fungerar både på mobila enheter och datorer.

pCon.planner

pCon.planner är ett designverktyg för inredningsarkitekter och arkitekter. Det lättanvända programmet innehåller heltäckande produktinformation och erbjuder möjligheten att visa produkter i 3D-form på ritningar och visualisera dem. Programmet är kompatibelt med de vanligaste CAD-formaten (dwg, sxt, dxf, sat, sab, 3ds, skp, m.fl.) Det är även möjligt att spara bilder, videor och panoramavyer i programmet.

Ladda ned pCon.planner

Ladda ned pCon-data för våra Modules

pCon.box

pCon.box är en mobilapp för möbelkonfiguration som gör det möjligt att snabbt designa inredningen för hela lokaler och rum på platsen du befinner dig på. Tack vare appen går produkterna att konfigurera på nolltid och AR-funktionen visar hur möblerna kommer att se ut i sin verkliga miljö i realtid. De konfigurerade produkterna kan laddas ned och delas som data, PDF, video eller bilder.

Ladda ned från Google Play

Ladda ned från App Store

Ladda ned från Microsoft Store

Inställningar för kakor

Nödvändiga kakor

De här kakorna är nödvändiga för att tekniken på webbplatsen ska fungera, och det går inte att koppla bort dem. De funktionella kakorna är relevanta för att du till exempel ska kunna surfa på vår webbplats och för att egenskaperna på webbplatsen ska kunna användas.

Analyskakor

De här kakorna samlar endast in anonym information om hur webbplatsen används. Med hjälp av analyskakorna kan vi mäta och analysera hur vår webbplats fungerar. Vi använder de här kakorna till exempel för att veta vilket innehåll på vår webbplats som är populärt och för att försäkra oss om att besökarna hittar innehåll som är relevant för dem. All insamlad information är statistiskt material, och det går inte att identifiera personer utifrån informationen. Du kan ändå koppla bort användningen av de här kakorna när som helst.

Riktade kakor och reklamkakor

Vi kan använda de här kakorna till exempel för att göra den reklam som riktas till dig exaktare och intressantare. Kakorna kan också användas för att anpassa innehållet på vår webbplats så att det är mer intressant för dig. Insamlingen av information grundar sig på identifieringen av din webbläsare eller enhet. Om du vill kan du när som helst stänga av användningen av de här kakorna.